Penisringe – når det kniber med potensen

03 juli 2018 Astrid Pedersen
Penisringe - når det kniber med potensen

Mange mænd oplever, i kortere eller længere perioder af deres liv, at erektionen svigter. Dette fænomen kaldes for erektil dysfunktion, og betegner en tilstand, hvor manen – groft sagt – ikke kan få den op og stå. Rejsnings problemer behøver ikke at skyldes hverken præstationsangst eller mangel på evner i sengen – eller manglende lyst, for den sags skyld. Når rejsningen svigter, kan det være et symptom på dårlig blodcirkulation, hvilket kan have dybere liggende årsager. Hvis problemet således står på igennem længere tid, bør man således søge læge.

Penisringe gør rejsningen hårdere – og den varer længere

Hvis du derimod lider af rejsnings problemer som følge af en periode med stress (som er en meget stærk faktor i dette forhold) eller måske som en bivirkning fra medicin, er der tale om en midlertidig tilstand, som du ikke behøver at bekymre dig om – altså al den stund, den grundlæggende årsag til problemet er under behandling. Men du kan jo stadig sagtens have lyst til elskov, og til at tilfredsstille din partner i den periode. Og så er det godt, at der er hjælp at hente – hjælp, som ikke er i form af medicinering.

En penisring er en ganske uskadelig måde, hvorpå du kan opnå en hårdere og mere længerevarende rejsning. Penisringe fungerer på den måde, at de blokerer for tilbageløb af det blod, som løber til svulmelegemet, når erektionen bygges op. Når blodet forbliver i svulmelegemet, mens mere løber til, bliver rejsningen automatisk hård – og vil ikke pludselig falde sammen midt i det hele.

Køb penisringe i flere varianter online

Du kan få forskellige penisringe, alt efter om du er til elektriske vibrationer, en dobbeltring til kuglerne, eller måske blot en helt enkelt ringformet penisring i gummi, silicone, latex eller blødt jelly materiale. Se det store udvalg af penisringe på belugi.dk – Nordens største online sexshop.

Flere Nyheder