Find den rette børnehave til dit barn

23 oktober 2019 Astrid Pedersen
Find den rette børnehave til dit barn

Når familien står for en forøgelse, er der mange ting at tænke på. En af de vigtigste beslutninger, der skal træffes, omhandler valg af vuggestue og børnehave. Nogle forældre vælger at lade deres barn passe i vuggestue relativt kort tid efter fødslen, når barsels orloven er slut. Andre vælger enten at gå hjemme med barnet, indtil det når børnehave alderen, eller får det passet i en privat pasnings ordning indtil da.

Uanset hvad du vælger, bør du vælge med omhu. De første seks år af barnets liv er en periode, hvor barnets hjerne og krop gennemgår en rivende udvikling. Barnet skal lære at tale sit modersmål korrekt, tilegne sig mange motoriske færdigheder, og samtidig udvikle en sans for at omgås andre mennesker og mestre verden omkring sig.

Derfor er det vigtigt, at du vælger en institution, hvor der er tid og plads til barnet og til dets udfoldelser. Kun på den måde kan du sikre, at dit barn får de rette stimuli i det, der måske er de vigtigste år i dets liv.

Vælg den rette vuggestue eller børnehave i Espergærde

Har du valgt at bosætte dig i det billedskønne Nordsjælland, sætter du og din familie sikkert pris på natur, lys og luft. Så hvorfor ikke vælge en institution, hvor barnet får mulighed for at boltre sig i det fri? Kvistgård Private Børnehus er en integreret institution, som huser et yderst begrænset antal børn i alderen 0 – 6 år.

Hos Kvistgård Private Børnehus er kreativitet og natur i højsædet, når det gælder den fælles pædagogiske målsætning. Der ud over er det vigtigt, at børnene lærer sociale spilleregler fra en tidlig alder. Disse formidles blandt andet gennem fælles samlinger – for eksempel ved måltider – samt fælles sang og udflugter til den nærliggende skov.

Du kan læse mere, og kontakte Kvistgård Private Børnehus, på kvistgaardbornehus.dk

Flere Nyheder