Farver skaber stemning

25 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Hvide vægge, sort tøj, grå møbler og generelt sort, hvid og grå. Det er farver, som typisk bliver brugt både i hjemmet og på tøjet og som er smukke, men ikke så inspirerende. Farver skaber stemning, uanset om det er farvede vægge, møbler eller en farvet trøje. Farver kan noget helt særligt og vi vil derfor give dig nogle råd til, hvordan du kan få flere farver ind i din hverdag. 

 

 

1. Put farve på dine vægge 

Det er alment, det er smukt, men det er også lidt kedeligt og knap så inspirerende med hvide vægge. De fleste har det, fordi det passer godt til alt. Vi anbefaler derfor, at du tilfører dine vægge noget farve. Det behøver ikke at være alle væggene, og det behøver heller ikke at være en væg i hvert rum. Det kan blot være en enkelt væg, måske i køkken-alrummet, hvor I bruger meget tid. Vi lover dig for, at det gør en kæmpe forskel og det skaber en helt anden stemning i rummet. Hvis du ønsker inspiration til, hvilke farver du kan vælge, så tjek Malerkanonen, der tilbyder et væld af muligheder. 

 

2. Put farve på dine møbler 

Hvis det virker grænseoverskridende at male en hel væg, så har vi også en anden idé til, hvordan du kan få flere farver ind i dit hjem. Du har sikkert mange møbler i sort eller hvid og der er sikkert nogle af dem, der kunne trænge til en omgang maling. Det fungerer på samme måde som med din væg. Undersøg hvilke muligheder du har ift. valg af farver og lad dig inspirere af andre. 

 

3. Put farve på dit tøj 

Savner du generelt flere farver i din hverdag, så er det ikke nødvendigvis dit hjem, du skal tilføre farver, det kan også være dig selv. Dit tøj afspejler dig og din personlighed og du har et væld af muligheder for at lege med farverne og skabe et look, du finder inspirerende. 

Flere Nyheder