Få nemt nye gardiner med hjælp fra en gardinbus

06 januar 2020 Emilie Jacobsen
Få nemt nye gardiner med hjælp fra en gardinbus

Når du vil have nye gardiner i dit hjem, er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger nogle, der i farven passer ind. Det kan dog være svært for dig helt præcist at finde ud af, hvilke former for gardiner der vil gøre det, når du står nede i en butik. I mange tilfælde kan det være rarest for dig, at du kan se de forskellige farver og stoftyper derhjemme. Det kan gøre det meget nemmere for dig at træffe beslutningen. Det er dog besværligt, hvis du først skal købe gardiner eller gardinstoffet med hjem og derefter vurdere, om det passer ind. Hvis det ikke gør det, er du jo nødt til at returnere det igen. 

Heldigvis findes der en nem løsning for dig at bruge. Det er at bestille en gardinbus. En gardinbus kan komme rundt de fleste steder i landet. Du kan for eksempel vælge gardinbussen på Frederiksberg

Når du bestiller en gardinbus, kommer der en medarbejder hjem til dig og viser dig en lang række forskellige former for stofprøver. Det gør det langt nemmere for dig at finde ud af, hvilke farver og materialer der vil passe ind i dit hjem. Du kan gå hen og sammenligne farven med sofaen og sofapuderne og på den måde få det hele til at gå op i en højere enhed. 

Udover at kunne vise dig en masse forskellige stofprøver tager medarbejderen også mål til dine gardiner. På den måde er du sikker på, at det er gardiner, der kommer til at passe perfekt ind, der hvor de skal hænge. Det er en kæmpe fordel for dig i forhold til at købe færdigsyede gardiner, som måske ikke passer i længden eller bredden til dine vinduer. At det er medarbejderen fra gardinbussen, der måler op, kan være en særlig fordel for dig, hvis du har nogle vinduer i sjove og anderledes former. 

Flere Nyheder